BALDAUF

View:24/48/All/

Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • 24,00

    SER SPRZEDAWANY W PORCJACH OK. 200 G.

    Długi czas dojrzewania nadaje temu półtwardemu serowi ze świeżego mleka siennego niezwykły, pełny smak – płynnie rozpływający się na podniebieniu, z mocnym posmakiem. Drobna czerwona skórka, budowana przez specjalnie dobrany szczep bakterii jest łatwa do spożycia i stanowi dodatkowe pikantne akcenty. Dzięki swojej kremowej, rozpływającej się w ustach konsystencji ten półtwardy ser przypomina długo dojrzewający ser górski. Baldauf Der Allgäuer z mleka siennego leżakuje w piwnicach, dojrzewając przez co najmniej 4 miesiące, w trakcie których pielęgnowany jest solanką. Ser ten  zdobył złoty medal na 33. Konkursie Mistrzostw Świata Sera w Wisconsin w USA i tym samym jest najlepszy w kategorii serów półtwardych!

    BALDAUF SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY NATURALNY

    24,00
    Dodaj do koszyka
    Podejrzyj
  • 24,00

    SER SPRZEDAWANY W PORCJACH OK. 200 G.

    Długi czas dojrzewania nadaje temu półtwardemu serowi ze świeżego mleka siennego niezwykły, pełny smak – płynnie rozpływający się na podniebieniu, z mocnym posmakiem. Drobna czerwona skórka, budowana przez specjalnie dobrany szczep bakterii jest łatwa do spożycia i stanowi dodatkowe pikantne akcenty. Dzięki swojej kremowej, rozpływającej się w ustach konsystencji ten półtwardy ser przypomina długo dojrzewający ser górski. Baldauf Der Allgäuer z mleka siennego leżakuje w piwnicach, dojrzewając przez co najmniej 4 miesiące, w trakcie których pielęgnowany jest solanką. Ser ten  zdobył złoty medal na 33. Konkursie Mistrzostw Świata Sera w Wisconsin w USA i tym samym jest najlepszy w kategorii serów półtwardych!

    BALDAUF SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY PIEPRZ CYTRYNOWY

    24,00
    Dodaj do koszyka
    Podejrzyj
  • 24,00

    SER SPRZEDAWANY W PORCJACH OK. 200 G.

    Długi czas dojrzewania nadaje temu półtwardemu serowi ze świeżego mleka siennego niezwykły, pełny smak – płynnie rozpływający się na podniebieniu, z mocnym posmakiem. Drobna czerwona skórka, budowana przez specjalnie dobrany szczep bakterii jest łatwa do spożycia i stanowi dodatkowe pikantne akcenty. Dzięki swojej kremowej, rozpływającej się w ustach konsystencji ten półtwardy ser przypomina długo dojrzewający ser górski. Baldauf Der Allgäuer z mleka siennego leżakuje w piwnicach, dojrzewając przez co najmniej 4 miesiące, w trakcie których pielęgnowany jest solanką. Ser ten  zdobył złoty medal na 33. Konkursie Mistrzostw Świata Sera w Wisconsin w USA i tym samym jest najlepszy w kategorii serów półtwardych!

    BALDAUF SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY OGRÓD WARZYWNY

    24,00
    Dodaj do koszyka
    Podejrzyj
  • 24,00

    SER SPRZEDAWANY W PORCJACH OK. 200 G.

    Długi czas dojrzewania nadaje temu półtwardemu serowi ze świeżego mleka siennego niezwykły, pełny smak – płynnie rozpływający się na podniebieniu, z mocnym posmakiem. Drobna czerwona skórka, budowana przez specjalnie dobrany szczep bakterii jest łatwa do spożycia i stanowi dodatkowe pikantne akcenty. Dzięki swojej kremowej, rozpływającej się w ustach konsystencji ten półtwardy ser przypomina długo dojrzewający ser górski. Baldauf Der Allgäuer z mleka siennego leżakuje w piwnicach, dojrzewając przez co najmniej 4 miesiące, w trakcie których pielęgnowany jest solanką. Ser ten  zdobył złoty medal na 33. Konkursie Mistrzostw Świata Sera w Wisconsin w USA i tym samym jest najlepszy w kategorii serów półtwardych!

    BALDAUF SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY POLNE KWIATY

    24,00
    Dodaj do koszyka
    Podejrzyj
  • 24,00

    SER SPRZEDAWANY W PORCJACH OK. 200 G.

    Długi czas dojrzewania nadaje temu półtwardemu serowi ze świeżego mleka siennego niezwykły, pełny smak – płynnie rozpływający się na podniebieniu, z mocnym posmakiem. Drobna czerwona skórka, budowana przez specjalnie dobrany szczep bakterii jest łatwa do spożycia i stanowi dodatkowe pikantne akcenty. Dzięki swojej kremowej, rozpływającej się w ustach konsystencji ten półtwardy ser przypomina długo dojrzewający ser górski. Baldauf Der Allgäuer z mleka siennego leżakuje w piwnicach, dojrzewając przez co najmniej 4 miesiące, w trakcie których pielęgnowany jest solanką. Ser ten  zdobył złoty medal na 33. Konkursie Mistrzostw Świata Sera w Wisconsin w USA i tym samym jest najlepszy w kategorii serów półtwardych!

    BALDAUF SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY SIENNE MLEKO

    24,00
    Dodaj do koszyka
    Podejrzyj